Η Εταιρία – Ποιοι είμαστε

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η StartupBusiness δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και της υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία 10 ετών. Το πελατολόγιο μας αποτελείται από επιτυχημένες επιχειρήσεις σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους στην ελληνική αγορά.

Στις μεγάλες επιτυχίες του γραφείου μας συγκαταλέγεται το γεγονός πως πολλές από τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε ξεκίνησαν σαν start-ups και με την βοήθεια μας εδραιώθηκαν στην εγχώρια αγορά.

Η StartUpBusiness παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και του ΟΑΕΔ, για τις οποίες διαθέτουμε σημαντική πείρα και μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην έγκριση των επιδοτήσεων. Το φάσμα των υπηρεσιών μας όμως δεν μένει μόνο στις κρατικές επιδοτήσεις. Το γραφείο μας παρέχει επιπλέον την κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου (business plan), μελέτες βιωσιμότητας, οικονομοτεχνικές μελέτες κ.α. από τους έμπειρους οικονομολόγους μας καθώς και την δυνατότητα προώθησης μέσω marketing advertising.

Στη StartUpBusiness θα βρείτε επίσης λογιστικές υπηρεσίες από τους άρτια εκπαιδευμένους λογιστές που διαθέτει η επιχείρηση μας.

Κύριος στόχος του γραφείου μας είναι η σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους πελάτες μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μακροχρόνιες και επιταχυμένες επαγγελματικές σχέσεις με αυτούς. Η εξειδικευμένη και άρτια τεχνική γνώση, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η βαθιά γνώση είναι οι κύριες συνιστώσες, οι οποίες εξασφαλίζουν την επίτευξη φιλόδοξων στόχων και πετυχημένων έργων.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ​

Η εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων αποτελούν τα σημαντικότερα «οχήματα» αναβάθμισης του επαγγελματικού επιπέδου του Ανθρώπινου Δυναμικού και κατά συνέπεια της εταιρείας. Στελεχώνεται από Συμβούλους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και επαγγελματική γνώση που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας. Η συνεχής βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων και γνώσεων των στελεχών μας, η διαρκής ενημέρωσή τους για τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο δραστηριότητάς τους, αποτελούν προτεραιότητες νευραλγικής σημασίας για την εταιρία μας.

Η StartUpBusiness αποτελείται από μία έμπειρη και καταξιωμένη ομάδα επιστημονικών συνεργατών με πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία με αποτέλεσμα να μπορούν πολύ εύκολα να προσφέρουν τις απαραίτητες πληροφορίες και εξιδεικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η ομάδα μας αποτελείται από άρτιους λογιστές, αναλυτές επιστημονικών δεδομένων, οικονομολόγους, απόφοιτους MDA, διαφημιστές BSC.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Ο υπεύθυνος της εταιρίας είναι ο Στριλιγκάς Παναγιώτης, και δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, λειτουργεί με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους πελάτες μας και υποστηρίζει με μεγάλη επιτυχία την επαγγελματική τους ανέλιξη. Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος από το ΑΠΘ με μεταπτυχιακό Λογιστικής / Χρηματοοικονομικής και Logistics & Supply Management. Επίσης, είναι πτυχιούχος Επικοινωνίας και ΜΜΕ από το ΑΠΘ και υποψήφιος διδάκτωρ στο ΑΠΘ.

Η παροχή υπηρεσιών ολικής ποιότητας στον πελάτη αποτελεί το επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας υποστηρίζοντας τις επιχειρήσεις για την όσο το δυνατό αποδοτικότερη πορεία τους στην ελληνική αγορά.